ISO 11053:2009
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
١٩ أغسطس ٢٠٠٩
Vegetable fats and oils — Determination of cocoa butter equivalents in milk chocolate
ملفات الوثيقة ISO 11053:2009
الإنجليزية
22 صفحات
الإصدار الحالي
166.1 USD
مجال الوثيقة ISO 11053:2009
ISO 11053:2009 specifies a procedure for the detection and quantification of cocoa butter equivalents (CBEs) and milk fat in milk chocolate by triacylglycerol profiling using high-resolution capillary gas-liquid chromatography, and subsequent data evaluation by simple and partial least-squares regression analysis. CBE admixtures can be detected at a minimum level of 0,5 g CBE/100 g milk chocolate and quantified at a level of 5 % mass fraction CBE addition to milk chocolate with a predicted error of 0,7 g CBE/100 g milk chocolate.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 150-2:2020
GSO 150-2:2013
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 2055-1:2020
GSO 2055-1:2015
مواصفة قياسية يمنية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
اعتمدت مؤخراً
ISO 6683:2025
مواصفة قياسية دولية
Earth-moving machinery — Seat-belt assemblies and seat-belt anchorages — Performance requirements and tests
ISO 6578:2025
مواصفة قياسية دولية
Refrigerated hydrocarbon liquids — Static measurement — Calculation procedure
ISO 16321-4:2025
مواصفة قياسية دولية
Eye and face protection — Part 4: Protection against biological hazards
ISO 3377-2:2025
مواصفة قياسية دولية
Leather — Physical and mechanical tests — Part 2: Determination of double edge tear load