ISO 11053:2009
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
١٩ أغسطس ٢٠٠٩
Vegetable fats and oils — Determination of cocoa butter equivalents in milk chocolate
ملفات الوثيقة ISO 11053:2009
الإنجليزية
22 صفحات
الإصدار الحالي
166.2 USD
مجال الوثيقة ISO 11053:2009
ISO 11053:2009 specifies a procedure for the detection and quantification of cocoa butter equivalents (CBEs) and milk fat in milk chocolate by triacylglycerol profiling using high-resolution capillary gas-liquid chromatography, and subsequent data evaluation by simple and partial least-squares regression analysis. CBE admixtures can be detected at a minimum level of 0,5 g CBE/100 g milk chocolate and quantified at a level of 5 % mass fraction CBE addition to milk chocolate with a predicted error of 0,7 g CBE/100 g milk chocolate.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية

YSMO GSO 150-2:2020
GSO 150-2:2013
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية


YSMO GSO 2055-1:2020
GSO 2055-1:2015
مواصفة قياسية يمنية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال


GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً
ISO 1952:2025
مواصفة قياسية دولية
Coal — Determination of extractable metals in dilute hydrochloric acid

ISO 5834-1:2025
مواصفة قياسية دولية
Implants for surgery — Ultra-high-molecular-weight polyethylene — Part 1: Powder form

ISO 5834-3:2025
مواصفة قياسية دولية
Implants for surgery — Ultra-high-molecular-weight polyethylene — Part 3: Accelerated ageing methods after gamma irradiation in air

ISO 15238:2025
مواصفة قياسية دولية
Coal — Determination of total cadmium
